Laserowe wybielanie zębów

laserowe-wybielanie-zebow_wiem_o_zdrowiu
  • Forum
  • Ja właśnie wróciłem i efekt jest zarąbisty. Troche mnie teraz bolą, ale warto było....(więcej)
  • Teraz musisz szczególnie dbać o zęby i stosować pasty do nadwrażliwych zębów. Jeśli ten ból nie ustąpi, to idź do lekarza....(więcej)
  • Heja, czytałam o metodach wybielania zębów, a laserowa wydaje mi się najbardziej skuteczna, mam jednak pytanie. Czy wybielanie tą metodą nie szkodzi zębom, jak dbać o żeby wybielone, czy pote...(więcej)
  • Witam Moja znajoma wybieliła sobie zęby ale nie mogę się od niej dowiedzieć takiej prostej informacji jak często można stosować ten zabieg. Pozdrawiam ...(więcej)
  • Będę wybielać zęby tylko chciałabym to zrobić najskuteczniejszą metodą, żeby mieć długotrwały efekt. Proszę was o rady jaką metodę wybrać?...(więcej)

Forum -> jaka metoda najskuteczniejsza

Tytuł:jaka metoda najskuteczniejsza
Autor:Koja
18.9.2011, 09:37
Będę wybielać zęby tylko chciałabym to zrobić najskuteczniejszą metodą, żeby mieć długotrwały efekt. Proszę was o rady jaką metodę wybrać?

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co jest wolniejsze: ślimak czy gepard?

laserowe-wybielanie-zebow_ciekawostki

Ciekawostki

Protezy zębowe

Protezy zębowe przeznaczone są dla osób, które mają całkowite lub częściowe braki w uzębieniu. Wyglądają naturalnie i estetycznie, chociaż mogą powodować pewien dyskomfort.

Czy wiesz, że...

Zgorzel zęba

Miazga zęba, która jest zainfekowana najczęściej obumiera. Warto dodać, iż bakterie zazwyczaj, uderzają w zęby które są już zaplombowane. Zgorzel zęba powoduje często nieprzyjemny zapach z buzi, który jest wynikiem popsutego zęba czy korzenia.

Polecamy

Implanty zębów
Dynamicznie rozwijająca się implantologia odnosi wielkie sukcesy w Polsce i na całym świecie. Coraz więcej osób decyduje się na implanty zębów. Ogółem, znanych jest ponad 600 systemów wszczepu implantów, w Polsce stosuje się na razie około 30.

Metamizol sodowy jest uważany za jeden z najsilniejszych niesterydowych leków przeciwbólowych (analgeticum). Wykazuje silniejsze działanie przeciwgorączkowe (antipyreticum) niż salicylany, jednak wg wielu autorów słabsze niż aminofenzon. Ponadto metamizol odznacza się słabymi właściwościami rozkurczającymi oraz uspokajającymi. Mechanizm działania metamizolu sodowego polega na hamowaniu aktywności cyklooksygenazy prostaglandynowej. Pyralgina, która zawiera metamizol jest lekiem działającym rozkurczowo na poniektóre partie mięśni.